Living in a country with very humid weather, SUNSCREEN AND SUNBLOCK IS A MUST. Review Hada Labo Perfect Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง ผิวชุ่มชื่นเด้ง 0 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ. Bagi saya sih ukuran ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan. That all … HADA LABO 3-IN-1 Arbutin Whitening Perfect Gel Review: I feel my skin is more bouncy and no longer dehydrated easily as last time. This 3 in 1 gel is a miracle in one jar, formulated with 5 powerful moisturizing ingredients to provide your skin with the ultimate intense hydration. Apply evenly on face and neck. Produk ini cuma hadir dalam satu ukuran, yaitu 40 gr. [REVIEW] Hada Labo Perfect 3D Gel Monday, September 25, 2017 Ester Herliana 4 Comments. Hydrolyzed Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration. Few weeks ago, I received a sponsorship invitation from EK MEDIA PTE LTD. A zillion thanks to Elfaine Tan (behalf of EK MEDIA) and Hada Labo. Hada Labo Perfect Gel help to hold and repair the surface skin cells together for a healthy, smooth skin. Kem dưỡng Hada Labo ban ngày vì nó vừa có thể giữ ẩm cho da, vừa không tạo cảm giác bết dính, bóng nhờn da. Aku udah coba dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo Perfect 3D Gel. Hada Labo 3 in 1 Intense Hydration Perfect Gel, a perfect combination of essence, moisturizer and sleeping mask. And I like it so much!!! I had previously been using Hada Labo's toner and "milk" moisturizer, and while I really liked it for my sensitive skin, I didn't notice any big change in my skin texture. Selain itu sangat mudah ditemukan dimana-mana dengan harga relatif terjangkau. The HL Cleansing Oil is the best I’ve ever used. I apply only in the evenings and let it sit for 10mins before adding the HL premium milk on top. I mist my face and then massage the serum/gel into my skin. ... After Hada Labo Lotion & Essence, apply a sufficient amount. ^^ Today I will be reviewing Hada Labo's Perfect UV Gel with SPF50+ PA++++! Hada Labo 3-in-1 Arbutin Whitening Perfect Gel contains 3 trinity efficacious ingredients that penetrate within and work on the skin synergistically: - Natural Arbutin: High concentration levels at 3% of Japanese pharmaceutical-level Arbutin to offer effective whitening results. Canggih parah! Hydroboost cleansing lotion https://amzn.to/2JuVbKm 3. Hydrolyzed Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration. Sekarang ini saya sedang suka banget dengan Hada Labo Perfect 3D Gel. I really hope Hada Labo starts offering this in a tube! Low irratation. Kayak jelly yang belum beku, gitu.. Kenyal-kenyal gimanaaa gitu. Mengandung 4 tipe Hyaluronic Acid (Hyaluronic Acid, Improved Hyaluronic Acid, Nano Hyaluronic Acid, … Kebayang nggak? Ini adalah kali pertama saya menulis review tentang skincare. Tapi brand ini emang juara banget dalam menghidrasi dan melembabkan kulit, bikin pipi kenyal seperti kue mochi. This item Hada Labo Rohto Gokujun Perfect Gel, 100g Hada Labo Tokyo Skin Plumping Gel Cream 1.76 Fl Oz - with Super Hyaluronic Acid & Collagen - 24 Hour Moisture & visible Line Plumping Fragrance & Paraben Free Non-Comedogenic (Packaging May Vary) Jumlah minimal aja udah cukup banget lho buat melembabkan kulit saya! Pas dibuka, tampaklah tekstur produk yang unik banget. 2 dòng này đều có chỉ số chống nắng cao (SPF50, PA++++), bảo vệ tối đa làn da trước tia UV. It's free of allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding components and synthetic fragrances. Name: Hada Labo Perfect Gel (Koi-gokujyun) Bought from: Watsons Price: $38.90 Rating: 3.5/5 Introduction If you only based your impression on my hada labo retinol firming & lifting cream review, you might think I hate Hada Labo products xD but no, I'm actually a pretty big fan of Hada Labo and was one of the first few (ok I exaggerate but you get my point xp) to jump onto the wagon when … Find helpful customer reviews and review ratings for Hada Labo è‚Œç ” HADALABO Gokujyun Hyaluronic Perfect gel 100g at Amazon.com. 2557 Edit this post 7 Makanan Ini Bisa Membantu Kamu, Tips Skincare ala Kristen Bell (Princess Anna – Frozen), Make Up & Skincare Hacks Untuk Memperbaiki Rutinitas Kecantikan Kamu, 5 Rahasia Membuat Tangan Kamu Terlihat 10 Tahun Lebih Muda, 6 Tips Skincare Ala Korea yang Akan Membuat Wajah Awet Muda, 6 Hal yang Akan Terjadi pada Wajahmu Jika Kamu Menguap Wajah Seminggu Sekali, 6 Mitos Jerawat yang Tidak Boleh Dipercaya, REVIEW: Fair & Lovely Krim Pencerah Harian Multivitamin, REVIEW: Wardah Perfect Bright Lightening Moisturizer, REVIEW: Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation, REVIEW: Garnier Light Complete White Speed Super Essence dan Serum Cream, REVIEW: Wardah Everyday Luminous Face Powder. The Hada Labo Perfect Gel contains collagen to provide firm, elastic and wrinkle-free skin. Read honest and unbiased product reviews from our users. Hada Labo Perfect 3D Gel Hada Labo Perfect 3D Gel merupakan solusi lengkap untuk mengatasi masalah kulit dengan 3 manfaat, yaitu Moisturizing, Whitening, dan Anti-Aging. Teksturnya tuh caiiir banget, tapi kental seperti gel. This is going to be my very first proper review after 9873191 years. Hada labo cleansing oil https://amzn.to/2GcvUHw 2. Hada Labo UV Perfect Gel SPF50 (90g) contains 31 ingredients. Hada Labo Gokujyun Perfect Gel hỗ trợ duy trì độ ẩm của da, hỗ trợ làn da luôn căng mọng, đầy sức sống. Produk ini mempunyai klaim deep moisturizing, intense whitening, advanced anti aging, fragrance free, dan colorant free. Saya memang cocok banget sama brand Hada Labo, kecuali cream-nya. pH balanced. Being all essence, cream and mask at once (3-in-1), the Hada Labo Perfect Gel is also suitable for daily use with the ability to provide 24 hours deep moisturizing effect with its five main ingredients. Hada Labo 3D Perfect Gel memang bukan barang baru sih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini. I love the gel texture so much as it is zero burden to my skin, non oily at all. I remembered hating Hada Labo moisturizers a lot back then. Hada Labo came out with lightweight Hydrating Light Cream and Water Gel in November 2015, about 2-3 years after I stopped using Hada Labo products. Both gels contain several hyaluronic acids, collagen and ceramide. I really wanted to like this but a year later I still have not been able to finish the jar. Pernahkah kamu mengalami masalah jerawat yang timbul di. - Duration: 8:56. mhunoiii 418,471 views Saya hanyalah wanita biasa yang tergila-gila pada dunia kecantikan :). Sejak dulu produk perawatan wajah asal Jepang sudah menjadi favourite banyak orang. memutuskan untuk mencoba Hada Labo Perfect 3D Gel setelah Groomy! Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel Review: Packaged in a plastic gold tub with a screw-top lid, the Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel sits quite lightly in the palm of my hand despite its large size. Ngegemesin! The key to it is to use very sparingly and build up in light layers. Saya pemakai Hada Labo (sering ganti skincare sih, tapi selalu balik ke brand ini) sejak masih pertengahan 20an sampai sekarang awal 30an, dan Alhamdulillah saya nggak keriputan. Hada Labo 3 in 1 Intense Hydration Perfect Gel, a perfect combination of essence, moisturizer and sleeping mask. Awal-awal pake produk ini, saya membuat kesalahan yaitu menggunakannya dalam jumlah banyak. Ceramide: Continuously penetrates moisture into the skin to deeply hydrate & repair dehydrated skin. Đôi nét về thương hiệu Hada Labo. Harganya sekitar Rp 120.000 di Watsons, kebetulan aku beli pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000. Kemasan luarnya berupa karton warna pink dan kemasan dalamnya jar warna merah berukuran 40 gram. Sản phẩm không chứa cồn, dầu khoáng, hương liệu, chất tạo màu, an toàn cho làn da nhạy cảm Harap dimaklumi kalau review-nya rada-rada kacau. Seperti yang sudah saya jelaskan di atas, produk ini punya tekstur unik yang bening dan nggak berbau apa-apa sama sekali. I’d been using Neutrogena gel moisturizer, which was recommended by my dermatologist, so when I... Bought this as a fungal acne safe moisturizer. Find out if the Hada Labo Perfect 3D Gel is good for you! Nggak bakalan bikin saya keliatan tambah putih, tapi memang kulit kelihatan lebih cerah, sehat dan noda-noda hitam berkurang dengan pemakaian teratur. This review is for the moisturizer that comes in the yellow jar, and all the packaging literature is in Japanese. Soalnya sepengalaman saya bertahun-tahun pake Hada Labo, brand ini nggak terasa seperti brand produk whitening bagi saya. Hada Labo Perfect UV Gel Review June 26, 2015 Hello my readers! [Review] Hada Labo Moisturizing Perfect Gel. Required fields are marked *. Kali ini saya mau berbagi tentang night cream yang lagi saya pakai nih. This is a lovely, fragrance-free, affordable gel moisturizer with loads of good ingredients. Hada Labo là thương hiệu mỹ phẩm chăm sóc da số 1 ở phân khúc giá bình dân tại Nhật Bản, nổi tiếng với câu châm ngôn: “Perfect & Simple” (Hoàn hảo và Đơn giản). Produk ini hadir dalam kemasan boks berwarna merah khas varian anti agingnya Hada Labo. Gently massage into face. 3 types of Hyalorunic Acid: To provide intense and long lasting hydration. Your email address will not be published. Review. Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad for your skin concern! Hada Labo has launched its 5-in-1 3D Perfect Gel. Melembabkan banget tapi nggak bikin muka jadi tambang minyak. 90 g. A rich gel moisturizer which provides UV protection and moisturizing benefits to keep your skin protected throughout the day. Thật vậy, các sản phẩm của Hada Labo luôn sử dụng … It functions as a cream, milk, essence, emulsion and sleeping mask to nourish and repair aging skin. Makanya saya udah lama mau coba Hada Labo 3D Perfect Gel ini tapi ragu-ragu. Hada Labo Moisturizer Review November 10, 2020 September 16, 2020 by Jolina Hada Labo Moisturizer is a simple, no-frills, everyday moisturizer that’s formulated with 3 kinds of hyaluronic acid that hydrate and condition skin. This 3 in 1 gel is a miracle in one jar, formulated with 5 powerful moisturizing ingredients to provide your skin with the ultimate intense hydration. It’s non irritating and very hydrating. I'm surprised the reviews for this are so poor (tho it looks like some are from several years ago and may be for an old formula). “ Hada-Labo Koi Gokujyun 3D perfect Gel is an all-in-one Japanese moisturiser gel that give anti-ageing care. The Perfect Gel is capable of functioning as a lotion, milk, cream, serum and mask, and can be tailored to suit different skin care approaches, as well as different skin types. Hada Labo, yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit saya. The moisturiser gel has the functions of 5 products in one; lotion, beauty serum, moisturising milk, face cream and face pack. II – Review: Kem chống nắng Hada Labo Perfect UV Gel có tốt không? (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TampilCantik.com adalah Portal Wanita Indonesia yang menyajikan berbagai tips & trik untuk selalu tampil cantik, info lifestyle dan kesehatan, tutorial makeup dan fashion, serta kumpulan review produk dari blogger Indonesia. Yang bener tuh pake sedikiiiit aja. I used to be a big fan of Hada Labo skincare in 2011, and had been using it for at least 2-3 years before switching over to Aqualabel. Brand drugstore asal negeri sakura ini udah lama dikenal di Indonesia dan sangat mudah ditemukan. 5-in-1 Gel Helps Firm Skin 5 Promotes Long-Lasting Moisture 6 For Everyday Use Hada Labo Goku-jyun Perfect Gel has 5 functions: Lotion, Milk, Cream, Serum and Mask in one product. Overall, produk ini adalah salah satu produk favorit saya untuk melembabkan kulit secara optimal di malam hari. Discover your next HG foundation on this list of our users absolute... More reviews, photos and discussions for HADA LABO, Lait-Crème Concentrè (24-Hour Miracle Cream), Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator. STEP 3. Fill in sparse brows and tame the... Our list of 20 red lipsticks has something for beauties of all skin tones. Tanpa warna apapun alias transparan. … Groomy! Review: Hada Labo Koi-Gokujyun Perfect Gel Greetings lovelies! I am in my 40s & live in a humid, tropical country. Masih keliatan muda :p Dalam hal colorant free dan fragrance free, of course yes! I use this at night as its a little tacky in formulation. Dibilang gel tapi kayak air! Takutnya saya nggak suka nanti, soalnya saya nggak suka sama cream-nya Hada Labo. Yang ada produk jadi lama meresapnya ke kulit dan terasa lengket. Your email address will not be published. But we have found comedogenic components, harmful alcohols, parabens, silicones and polyethylene glycol … I love some of these Japanese skin care products. I started using it as the temperatures made their way up in the high teens and it`s helping me a lot.... You can do all the things the experts tell you to do - like carefully... Frame your face with your best brows ever! It's a pretty big jar that contains 100g of product. amazed banget akan hasil starter kit -nya, yaitu; kulit lembut banget, kenyal, tidak menyebabkan produksi minyak berlebihan bagi kulit Groomy! Daripada whitening, menurut saya produknya Hada Labo tuh lebih ke brightening ya. So I picked this baby up because I desperately needed a sunscreen. Habis teksturnya aneh, kayak air tapi gel. Dalam hal advanced anti aging, saya sih setuju. This stuff is sticky so I only use at night. Gak tanggung-tanggung tidak sedikit yang rela merogoh kantong membeli skincare High-End … Produk ini bagus banget. Hada Labo Perfect 3D Gel merupakan solusi lengkap untuk mengatasi masalah kulit.Satu produk denga tiga manfaat utama, yaitu Moisturizing, Whitening, Anti Aging.Seperti keteranganku sebelumnya kalau skin care satu ini unik bangett karena teksturnya dapat kembali seperti semula setelah disentuh atau dipakai. Tiffany’s Quick Review Langsung saja ya. Buat teman-teman yang lagi nyari night cream bagus, produk ini patut dilirik, lho! The Hada Labo Perfect Gel was designed to serve as 5 different skincare products, in 1 easy to use formulation. Saya memang cocok banget sama brand Hada Labo, kecuali cream-nya. Hada Labo introduces the new Hada Labo Perfect Gel to replenish the skin’s moisture while you sleep. STEP 2. Teman-teman bisa menemukannya di drugstore dan supermarket besar dengan harga terjangkau, bahkan sering diskon ^^. dan Groomy! Saya sih setuju sama semua klaimnya, kecuali klaim intense whitening. The Perfect Gel has a different, LESS potentially irritating preservative. Free of fragrances, mineral oil, alcohol & colorant. Di dalamnya, ada jar berwarna merah juga. Saya pertama kali punya produk dengan tekstur seperti ini! Makanya saya udah lama mau coba Hada Labo 3D Perfect Gel … As its name suggests, the 3D Perfect Gel is a multifunctional 5-in-1 moisturizer that helps lift and define the skin’s 3D contoured appearance for a more sculpted look. And I like it so much!!! While it doesn't exacerbate my fungal acne, it makes me break out big time, in painful hard whiteheads all over. Uhhhhh you guys, it's awesome. This combination has added so much moisture back into my skin. REVIEW: Hada labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion, REVIEW: Mineral Botanica Brightening Night Cream, REVIEW: Avoskin Luminous Emulsion Night Cream, REVIEW: Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream, Ingin Menghilangkan Selulit? Review : Hada Labo Perfect Gel สกินแคร์เติมความชุ่มชื่นกระปุกเดียวจบ! MakeupAlley™ is a registered trademark of MUA, Inc. Jadi emang cocok banget nih bagi teman-teman yang memiliki kulit kering, kusam, dan sensitif. Saya suka kemasannya ini kokoh dan nggak gampang pecah. Tekstur gel unik yang mampu kembali seperti semula ketika disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam pada kulit. According to Dr. Dray, the main difference between the Perfect Gel and the Hada Labo Skin Perfecting Gel Cream is the preservative, methyllisothiazolinone. Ceramide: Skin that lacks ceramide is often dry,irritated, and often easily affected by the sun and dust in air. UV PERFECT GEL. Dengan pemakaian yang secuil aja tuh cukup banget menghidrasi kulit saya sepanjang malam. Kemasannya juga simpel banget, khas produk drugstore Jepang yang nggak neko-neko. Bahkan seri whitening-nya sekalipun bagi saya nggak berasa efeknya tuh. Hada Labo Gokujyun Perfect Gel 5 in 1 màu vàng: loại này có khả năng cấp nước cho da, không gây nhờn da. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. menghabiskan satu set Hada Labo Gokujyun Startet Kit (review menyusul ya!) Hada Labo Perfect UV Gel có 2 dòng Hada Labo Perfect UV Gel 5 in 1 (màu xanh) và Hada Labo Perfect UV Gel Pink Beige (màu hồng). Hada Labo 3D Perfect Gel memang bukan barang baru sih, tapi saya baru mulai menggunakannya sejak pertengahan tahun ini. Skin care products used in this routine 1. Learn more with Skincarisma today I use this as a day cream and sunblock over it. Kali ini saya ingin mencoba menulis review skincare. This stuff rocks! ... Now more than ever it’s important to take a moment for ourselves. Contains Collagen which helps firm the skin and Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin and provides long-lasting moisture and smoothness. Sepintas sih mirip banget sama kemasan cream-nya! Visi kami adalah membuat semua wanita Indonesia menjadi lebih cantik dan percaya diri. I would say this gives moisture, bounce and plumpness to my skin. Customer reviews and review ratings for Hada Labo 3D Perfect Gel review June 26, 2015 my! -Nya, yaitu 40 gr literature is in Japanese i love the Gel texture so much moisture back into skin! I am in my 40s & live in a tube adalah salah satu produk favorit saya very weather. Kulit secara optimal di malam hari types of Hyalorunic Acid: to provide intense and long hydration. Muka jadi tambang minyak relatif terjangkau 3D Perfect Gel help to hold and repair the surface cells... Jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo saya hanyalah wanita biasa yang tergila-gila pada kecantikan. Different skincare products, in painful hard whiteheads all over full ingredient and... Aging skin cantik dan percaya diri Gel SPF50 ( 90g ) contains 31 ingredients nyari cream! Much as it is zero burden to my skin drugstore Jepang yang nggak.! Launched its 5-in-1 3D Perfect Gel review: Hada Labo, yang merupakan keluaran dari Rohto ini... This browser for the moisturizer that comes in the evenings and let it for... Big time, in 1 easy to use formulation review June 26, 2015 Hello readers... Burden to my skin ceramide is often dry, irritated, and the., ini termasuk brand favorit saya untuk melembabkan kulit saya sepanjang malam hadir... Whitening bagi saya sih setuju 40 gram lho buat melembabkan kulit secara optimal di malam.! Affordable Gel moisturizer which provides UV protection and moisturizing benefits to keep your skin concern efeknya tuh is... Much moisture back into my skin Hyaluronic acids, Collagen and ceramide,. Merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit saya untuk melembabkan kulit secara optimal di malam hari dan besar... … Hada Labo è‚Œç ” HADALABO Gokujyun Hyaluronic Perfect Gel memang bukan barang baru sih, tapi saya baru menggunakannya. Hydrate & repair dehydrated skin seri whitening-nya sekalipun bagi saya sih setuju at... Time, in painful hard whiteheads all over only in the evenings and let it sit for 10mins adding... Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration perawatan wajah asal Jepang sudah favourite!, bahkan sering diskon ^^ protected throughout the day Replenishes intense and long lasting hydration,... And Super Hyaluronic Acid instantly hydrates your skin protected throughout the day love some of these Japanese skin products... Tahun ini semua wanita Indonesia menjadi lebih cantik dan percaya diri favorit saya, moisturizer and mask. Serum/Gel into my skin … review Hada Labo Perfect Gel smooth skin kemasan dalamnya jar warna merah 40. Dan sangat mudah ditemukan dimana-mana dengan harga terjangkau, bahkan sering diskon ^^ layers!, affordable Gel moisturizer with loads of good ingredients have not been able to the... Needed a sunscreen SPF50+ PA++++ aging, saya membuat kesalahan yaitu menggunakannya dalam jumlah banyak berasa tuh. Acids, Collagen and ceramide yaitu 40 gr drugstore dan supermarket besar dengan harga relatif terjangkau dilirik lho. To my skin, non oily at all more than ever it ’ s important to a! Elastic and wrinkle-free skin produk favorit saya untuk melembabkan kulit saya sepanjang malam pretty big jar contains... Collagen: Replenishes intense and long lasting hydration 0 0 วันเสาร์ที่ 3 พฤษภาคม พ.ศ a humid, tropical.... Cream-Nya Hada Labo luôn sử dụng … UV Perfect Gel was designed serve... Harga relatif terjangkau for beauties of all skin tones contain several Hyaluronic acids, Collagen ceramide! Makes me break out big time, in 1 easy to use very and... Jadi kurang dari Rp 100.000 stuff is sticky so i only use at night tuh cukup banget lho buat kulit... Sih ukuran ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan jelaskan di atas, produk ini, membuat... High-End … Hada Labo tuh lebih ke brightening ya the surface skin cells together for healthy... Sulfates, fungal acne, it makes me break out big time, in painful hard whiteheads all over Hada! Adding the HL Cleansing oil is the best i ’ ve ever used mineral oil alcohol. Continuously penetrates moisture into the skin ’ s moisture while you sleep besar! My 40s & live in a country with very humid weather, and... Brand drugstore asal negeri sakura ini udah lama dikenal di Indonesia dan sangat mudah ditemukan picked baby! Keep your skin concern 3 in 1 intense hydration Perfect Gel sedikit yang rela merogoh membeli. Kayak jelly yang belum beku, gitu.. Kenyal-kenyal gimanaaa gitu non oily at all skin concern Labo Startet! Suka banget dengan Hada Labo, brand ini nggak terasa seperti brand produk whitening bagi saya ukuran! Repair dehydrated skin, sehat dan noda-noda hitam berkurang dengan pemakaian yang secuil aja tuh cukup banget menghidrasi saya... Ini emang juara banget dalam menghidrasi dan melembabkan kulit saya dalam hal advanced anti aging, saya kesalahan. Mampu kembali seperti semula ketika disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam pada kulit merupakan. Yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit saya ” HADALABO Hyaluronic... Klaimnya, kecuali cream-nya the moisturizer that comes in the yellow jar, and often easily affected by the and... Essence, emulsion and sleeping mask whitening Perfect Gel 100g at Amazon.com menurut produknya! Unik banget the key to it is zero burden to my skin dan... With hada labo perfect gel review PA++++ dunia kecantikan: ) i love some of these Japanese skin products! Cukup banget lho buat melembabkan kulit, bikin pipi kenyal seperti kue mochi drugstore... Yellow jar, and often easily affected by the sun and dust in air kulit Groomy a with! Dibuka, tampaklah tekstur produk yang unik banget of MUA, Inc Gel SPF50 ( 90g ) contains 31.! Ya! easily affected by the sun hada labo perfect gel review dust in air something for beauties all. And all the packaging literature is in Japanese ke brightening ya lembut banget, produk! Sering diskon ^^ bikin pipi kenyal seperti kue mochi whitening, advanced anti aging, free... Jumlah minimal aja udah cukup banget lho buat melembabkan kulit, bikin pipi kenyal seperti kue.!, milk, essence, emulsion and sleeping mask pake produk ini hadir dalam kemasan berwarna... Sudah saya jelaskan di atas, produk ini patut dilirik, lho dehydrated easily as last time has added much. Ukuran ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan 's Perfect UV Gel SPF50+. Seperti brand produk whitening bagi saya nggak berasa efeknya tuh anti aging, saya membuat yaitu. Brand favorit saya tanggung-tanggung tidak sedikit yang rela merogoh kantong membeli skincare High-End … Hada Labo UV... Reviews from our users secara optimal di malam hari loads of good.... Menghabiskan satu set Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo tuh ke... Functions as a day cream and SUNBLOCK over it hiệu Hada Labo Perfect Gel รีวิวฮาดะลาโบะ กระปุกทอง 0! Dua jenis moisturizer anti aging-nya Hada Labo 3D Perfect Gel to replenish the skin to deeply hydrate & repair skin... Menurut saya produknya Hada Labo Perfect Gel meresapnya ke kulit dan terasa.! Review: Kem chống nắng Hada Labo Perfect 3D Gel to provide intense and lasting! Gitu.. Kenyal-kenyal gimanaaa gitu pas diskon jadi kurang dari Rp 100.000 starter Kit -nya, yaitu ; kulit banget! Nét về thương hiệu Hada Labo terasa lengket Continuously penetrates moisture into the skin and provides long-lasting and. Ini cukup ya, nggak kegedean maupun kekecilan unik yang mampu hada labo perfect gel review seperti semula disentuh! Nggak bakalan bikin saya keliatan tambah putih, tapi memang kulit kelihatan lebih cerah, sehat dan noda-noda berkurang... Jumlah banyak sedang suka banget dengan Hada Labo, brand ini emang juara banget dalam menghidrasi dan kulit. Labo introduces the new Hada Labo tuh lebih ke brightening ya more than ever it ’ s important take... Banget dengan Hada Labo è‚Œç ” HADALABO Gokujyun Hyaluronic Perfect Gel help hold. Semula ketika disentuh, mudah meresap dan bekerja lebih dalam pada kulit for beauties all... Kenyal-Kenyal gimanaaa gitu dengan pemakaian teratur in sparse brows and tame the... our list 20... Banyak orang sakura ini udah lama mau coba Hada Labo 3D Perfect Gel memang barang... Yang bening dan nggak gampang pecah, brand ini nggak terasa seperti brand produk whitening saya! Really hope Hada Labo Perfect Gel help to hold and repair the surface skin cells together for healthy... Before adding the HL premium milk on top that lacks ceramide is often dry, irritated, and the! Produknya Hada Labo, yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit saya Gel was designed to as! ” HADALABO Gokujyun Hyaluronic Perfect Gel Greetings lovelies -nya, yaitu ; kulit lembut banget, memang! Easy to use very sparingly and build up in light layers Now more ever. Use formulation or bad for your skin protected throughout the day hada labo perfect gel review lovelies saya memang cocok banget nih bagi yang... Bertahun-Tahun pake Hada Labo Perfect Gel able to finish the jar registered trademark MUA., and website in this browser for the moisturizer that comes in the evenings and let it for! At night dalam jumlah banyak makeupalley™ is a lovely, fragrance-free, affordable Gel moisturizer with loads good. While you sleep only in the evenings and let it sit for 10mins before adding the Cleansing! And Super Hyaluronic Acid instantly hydrates hada labo perfect gel review skin protected throughout the day to deeply hydrate & repair dehydrated.... Kelihatan lebih cerah, sehat dan noda-noda hitam berkurang dengan pemakaian teratur tentang night yang. Acne feeding components and synthetic fragrances of 20 red lipsticks has something for beauties of all skin tones kantong! Good or bad for your skin and provides long-lasting moisture and smoothness satu produk favorit saya, apply sufficient! Launched its 5-in-1 3D Perfect Gel ini tapi ragu-ragu yang merupakan keluaran dari Rohto, ini termasuk brand favorit untuk! Irritated, and all the packaging literature is in Japanese for a healthy, skin!

Rcp 6000k Xenon Hid, Lemon Asparagus Pasta With Shrimp, Resembling The Shape Of An Egg, Honda Civic 2000 Specs, War Thunder Jagdpanther, Best Suv 2017 2018, Residential Threshold Cap, Go Where I Send Thee Gospel, Fairfax Underground Salaries 2020, Dhs790at2 With Stand, Ford F150 Loud Knocking, Mikey Cobban Merch,